essie Original Nail Polish Sunny Business Collection 13.5ml (Various Shades) – 718 suits you swell | 30179387

Sunny Business, de zomercollectie van de Amerikaanse nagelstudio-experts essie bevat een licht, fris kleurenpalet dat geïnspireerd is op de zee: van bananengeel en perzikkleurig koraal tot aquamarijnblauw en zacht lila. De bekroonde formule is ontwikkeld op basis van een kristalhelder oplosmiddel en zuivere, gemalen pigmenten. De formule blijft lang zitten, is bestand tegen afgeven en droogt op tot een ultraglanzende, spiegelachtige finish. De nagellak valt op door de zonderlinge tintnamen en het kenmerkende vierkante flesje met witte dop, dat perfect in de hand ligt en aan de binnenkant afgeronde hoeken heeft, zodat u tot de laatste druppel van uw favoriete kleur kunt bereiken. Het speciaal ontworpen penseel laat een gecontroleerde applicatie toe voor een foutloze, professionele afwerking, elke keer weer.

Prijs: 9.45   (klik hier voor meer informatie