DECLÉOR Rosemary Night Balm 15ml | 3395019927521

Verfraai uw gezicht terwijl u slaapt, met de DECLÉOR Rosemary Night Balm. De luxueuze formule glijdt dromerig over uw huid, de lichte textuur zorgt ervoor dat het snel wordt geabsorbeerd, zodat er geen vettig, zwaar residu achterblijft. Perfect voor mensen die gevoelig zijn voor puistjes, want de nachtbalsem helpt het risico op het ontstaan van nieuwe puistjes te minimaliseren, zodat u de illusie van een heldere, stralende huid krijgt. De innoverende nachtbalsem bevat een krachtige verrijking van rozemarijn, die helpt om puistjes en onzuiverheden te vervagen. Met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong, kunt u er zeker van zijn dat alleen de vriendelijkste, zachtste bestanddelen uw huid bedekken. Het merk gaat uit van het gebruik van doeltreffende, actieve ingrediënten die zorgvuldig zijn uitgekozen om aan de specifieke behoeften van de huid te voldoen, waarbij de kracht van de wetenschap ervoor zorgt dat de cocktails krachtig zijn en toch uw teint ontzien.

Prijs: 52.95   (klik hier voor meer informatie