DECLÉOR Rosemary Essence 200ml | 3395019927767

Etherische oliën huidverzorgingsmerk DECLÉOR gaat dieper in op de ongelooflijke eigenschappen van rozemarijn, het hoofdingrediënt in de nieuwe collectie van het Parijse beautymerk. Die kruidachtige, naaldachtige takjes die bij een gebraden lam horen, zijn beroemd om hun vermogen overmatige olieproductie onder controle te houden, terwijl ze antibacteriële en antiseptische voordelen bieden om de huid te zuiveren en acne op afstand te houden. Geschikt voor de vette, smetgevoelige, reactieve en zelfs gevoelige huid, de Rosemary Essence bestaat voor 99% uit natuurlijke essence, verrijkt met zuiverende essentiële olie van rozemarijn en salicylzuur, een BHA dat in de poriën vastzittend vuil helpt oplossen om de opbouw van acne-veroorzakende bacteriën te voorkomen. Door dit plantaardige waterige concentraat in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine op te nemen, kunt u een glansvrije, matte en evenwichtige basis behouden. Geschikt voor alle huidtypes, met inbegrip van een huid die gevoelig is voor acne en de gevoelige huid.

Prijs: 37.45   (klik hier voor meer informatie