Connock London Kukui Oil Hand Sanitiser 75ml | 5060211351228

De Connock London Kukui Oil Hand Sanitiser is ontworpen om uw handen te reinigen en te verfrissen tussen wasbeurten door. De reinigingsgel zuivert de huid van achtergebleven vuil, viezigheid en onzuiverheden en heeft een zachte maar effectieve formule die ervoor zorgt dat de handen schoon en comfortabel blijven. Dit ingrediënt, gevoed door huidminnende kukui-olie, voedt en verzorgt en beschermt tegen droogheid en irritatie voor een gladdere textuur. Betaïne hydrateert de handen verder en hult de huid in een verkwikkende deken van hydratatie om kalme, gezond ogende resultaten te ondersteunen. Het handdesinfectiemiddel, met een alcoholgehalte van meer dan 60%, is speciaal ontwikkeld om bacteriën op de huid tot een minimum te beperken. De Connock London hand cleanser verwijdert het essentieel vocht niet, terwijl het de handen grondig reinigt en verfrist, en omhult met de delicate kenmerkende geur. Dit product zit in een handige reisflacon en past perfect in uw tas om mee te nemen voor onderweg.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie