BYBI Beauty Mega Mist 50ml | 5060531310035

Hydrateer en verfris uw teint met de BYBI Beauty Mega Mist. Dit cult-huidverzorgingsmerk uit Londen staat voor efficiënte en voedzame formules die 100% natuurlijk, vegan, diervriendelijk en klimaatbewust zijn. Ideaal om de droge of vochtarme huid te hydrateren. De mist vult onmiddellijk aan en geeft de teint een vol, dauwfris en veerkrachtig gevoel. De lichte nevel is verrijkt met hyaluronzuur om tot 1000 x zijn gewicht in vocht aan de huid te onttrekken, wat zorgt voor een natuurlijk stralende gloed. Deze multifunctionele mist kan worden gebruikt om de huid de hele dag door te hydrateren, als onderdeel van uw huidverzorgingsroutine of over uw make-up voor een gladde, dauwfrisse afwerking. Vegan en diervriendelijk.

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie