Aussie Blonde Hydration Purple Hair Conditioner 200ml | 8001841761640

Geef uw blonde of zilveren haar de oppepper waar het naar op zoek is met de Aussie Blonde Hydration Purple Hair Conditioner. We zijn er zeker van dat u al gehoord hebt van blonde ambitie, dus maak plaats voor blonde hydratatie: een formule die lokken verzacht en voedt die mogelijk beschadigd zijn door hitte, bleekmiddel en styling. De weelderige conditioner glijdt door uw haar en voorziet elke lok van een laagje, terwijl het snel wordt geabsorbeerd zodat er geen zware, vettige restjes achterblijven. De verjongende mix van extracten van Australische hennepzaad en wilde pruim stimuleert de illusie van haar met meer veerkracht, body en glans. Neem afscheid van stug en droog haar. De zoet geurende conditioner voor blond haar verspreidt zodra de fles wordt geopend verleidelijke aroma’s voor een luxueuze en verwennende ervaring, elke keer weer. De formule is volledig diervriendelijk zodat u er zeker van bent dat u aardig bent voor de planeet, terwijl uw lokken worden gevoed. Breng uw blonde of zilveren haar weer tot leven met een cocktail van frisse, botanische ingrediënten. Diervriendelijk.

Prijs: 6.95   (klik hier voor meer informatie