Zelens Daily Defense SPF30 Sunscreen 50ml | 5060339320564

Houd het gezicht jeugdig en beschermd met de Zelens Daily Defense SPF30 Sunscreen; een fluweelzachte formule die de huid beschermt tegen schadelijke stralen. De zijdezachte formule benut de kracht van de Micro-Encapsulation Technology, die een dagelijkse breedspectrumbescherming biedt tegen zowel UVA- als UVB-stralen. De gezichtszonnebrandcrème, die verrijkt is met een reeks krachtige antioxidanten, werkt om de schade door vrije radicalen te verminderen en tegelijkertijd zonneschade te voorkomen. Het zonneproduct beschermt niet alleen de huid, maar hult het gezicht ook in een sluier van hydratatie. Het vochtgehalte wordt hersteld en fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar minder. Verwacht een jeugdig gelaat met een gladde en soepele huid.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie