Yves Saint Laurent Luxurious Mascara Must Have Set | 3614273431286

Trakteer uzelf op het ultieme ticket voor dramatische wimpers, met de Yves Saint Laurent Luxurious Mascara Must Have Set. Het zit boordevol met alles wat u nodig hebt om uw wimpers er schitterend uit te laten zien, en met een handige manier om de producten te verwijderen als het plezier voorbij is. De set bevat: Luxurious Mascara for False Lash Effect (9ml) De iconische formule is aangepast voor nog meer volume, lengte en flexibiliteit in slechts één streek. Het kenmerkende triple-film complex van het merk vormt de kern van de formule. Met een coatende film voor intensiteit, een verzorgende film voor een gekruld effect en een fixerende film voor langdurige resultaten. Een krachtige mix van walnootbladextract, afkomstig uit de Ourika tuinen van YSL in Marokko, B5 pro-vitamine en arganolie versterkt en verzorgt elke wimper. Het innovatieve nylon borsteltje is gemaakt van vezels met verschillende diameters om een intens volume te creëren dat de natuurlijke kleur van de wimpers versterkt, voor een opvallend en bruisend resultaat. Dessin du Regard Eyeliner (Mini) Een langhoudende, olievrije eyeliner. Het romige eyelinerpotlood glijdt comfortabel over de huid en geeft een intense kleur die tot 16 uur lang blijft zitten. De waterproof eyeliner is onberispelijk en vlekt niet. Gebruik hem om uw oogleden te accentueren en te definiëren, met dunne, subtiele lijntjes of voor opvallende cat-eye-looks. Compleet met een ingebouwde slijper. Top Secrets Expert Makeup Remover (8ml) Een milde tweefasenformule die speciaal is samengesteld om make-up op comfortabele wijze te verwijderen van de tere huid rond ogen en lippen. De zachte formule verwijdert zelfs hardnekkige waterdichte mascara’s en slijtvaste lippenstiften, terwijl de make-up vakkundig wordt verwijderd met respect voor de huid, zodat deze comfortabel en fris aanvoelt. Na gebruik voelt de huid schoon en gezuiverd aan.

Prijs: 31.95   (klik hier voor meer informatie