Yves Saint Laurent Geur Icons Geschenkset | 3614273620468

Nooit meer zonder uw favoriete YSL-geur, dankzij de Yves Saint Laurent Fragrance Icons Gift Set. Presenteer drie mini EDP’s, verander je handtekening met een assortiment van zwoele, must-have parfums.Inhoud set:Black Opium Eau de Parfum 7.5mlGeur familie: Florale GourmandTopnoten: Peer Accord, Mandarijn Essence.Hartnoten: Vanille, oranjebloesem, witte bloemen.Basisnoten: Black Coffee Accord, Cedarwood Essence, White Musk, Patchouli.De Black Opium geur is net zo iconisch als zijn drager en is gegrond in mysterie en intrige. De verslavende en opwekkende geur onthult noten van zwarte koffie en vanille, waardoor u uw sensuele kant kunt kanaliseren. Ontdek, als een adrenalinestoot voor je zintuigen, de sensatie die deze boeiende, opzettelijk verleidelijke rock-couturegeur te bieden heeft.Mon Paris Eau de Parfum 7.5mlTopnoten: Peer, Fruit.Hartnoten: Datura, witte bloemen.Basisnoten: Patchouli, witte muskus.Als een flesje euforie is dit eau de parfum geïnspireerd op de chique, romantische allure van Parijs. Overstijg het heden en betreed een duizelingwekkende realiteit, met sappige noten van peer die overgaan in een bloeiend bloemenhart. Op een sensuele basis van patchoeli en witte muskus onthult de geur een verdovende, wit-chyperse sillage.Libre Eau de Parfum 7.5mlTopnoten: Mandarijn, Neroli, Lavendel.Hartnoten: Jasmijn Sambac, Oranjebloesem.Basisnoten: Witte muskus, vanille-extract.Ontsnap aan de alledaagsheid met dit eau de parfum, een bevrijdend parfum voor degene die waarde hecht aan zijn voorrecht. Deze grootse bloemengeur is gehuld in brandende, sensuele akkoorden en onthult noten van mandarijn en lavendel voor een verleidelijke opening. Ze glijden in een verleidelijk hart van jasmijn sambac en oranjebloesem voordat ze overgaan in diepten van witte muskus en vanille. Een vurig, androgyn-coutureparfum met een twist van karakter.

Prijs: 45.45   (klik hier voor meer informatie