Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfum en Make-up Iconen Geschenkset | 3614273610506

Yves Saint Laurent, meesters in luxegeschenken, presenteren de Black Opium Eau de Parfum en de Makeup Icons Gift Set. Met het begeerde Black Opium parfum en twee mini make-up traktaties, is deze collectie de droom van elke beautyliefhebber.Inhoud set:Black Opium Eau de Parfum 50mlGeur familie: Florale GourmandTopnoten: Peer Accord, Mandarijn Essence.Hartnoten: Vanille, oranjebloesem, witte bloemen.Basisnoten: Black Coffee Accord, Cedarwood Essence, White Musk, Patchouli.Net als zijn drager is de geur Black Opium iconisch, geworteld in mysterie en intrige. De verslavende en opwekkende geur onthult noten van zwarte koffie en vanille, waardoor u uw sensuele kant kunt kanaliseren. Ontdek, als een adrenalinestoot voor je zintuigen, de sensatie die deze boeiende, opzettelijk verleidelijke rock-couturegeur te bieden heeft.Mascara Volume Effet Faux Cils #1 (Mini)Een luxueuze mascara die 9x meer volume geeft dan kale wimpers. Ontworpen om te definiëren, volume te geven en te verlengen. De gitzwarte formule zorgt voor een superieur valse-wimper-effect. Extract van walnotenbladeren en arganolie helpen de wimpers te verzachten en te verzorgen, zodat ze niet uitlopen, klonteren of schilferen en je wimpers er op hun mooist uitzien.Rouge Pur Couture #70 Le Nu (Mini)Maak uw make-up collectie compleet met deze mini lippenstift. De lipstick is rijk aan pigment en heeft een zachte perzikkleur met een subtiele parelmoerglans. Het biedt een stralende, satijnen finish en een kleur die lang houdt, met een medium tot volledige dekking tot 6 uur lang. Bovendien zorgt SPF15 voor extra bescherming.

Prijs: 90.45   (klik hier voor meer informatie