yes to Watermelon Super Fresh Facial Wipes 40ct | 811748033195

Reinig en verfris uw teint met de yes to Watermelon Super Fresh Facial Wipes. Dit pak van 40 composteerbare gezichtsdoekjes is zacht maar doeltreffend voor de huid, en verwijdert vuil, restjes en make-up in een eenvoudige, stressvrije beweging. De doekjes zelf zijn ethisch vervaardigd van plantaardige vezels en zitten vol met 97% natuurlijke ingrediënten. Watermeloenextract, bekend om zijn reinigende eigenschappen, helpt de dorstige huid te hydrateren en maakt haar schoon en fris. Aloë vera vult aan met verzachtende eigenschappen, en ondersteunt een kalme en comfortabele finish. De veganistische gezichtsdoekjes zijn snel en gemakkelijk in gebruik en halen snel het vuil van het oppervlak zonder de huid uit te drogen. Verwacht een heldere, gerevitaliseerde teint bij elke beweging. Geschikt voor veganisten. Vrij van parabenen, NLS en siliconen. 97% natuurlijke ingrediënten.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie