yes to Tomatoes Detoxifying Charcoal Daily Blemish Tonic 118ml | 811748034932

Ga puistjes te lijf met de yes to Tomatoes Detoxifying Charcoal Daily Blemish Tonic. De toner biedt een zachte maar diepe reiniging en helpt de teint en textuur van de huid te verbeteren.De toner zit boordevol ontgiftende houtskool en antioxidantrijke tomaten en zuivert de teint. De acne-bestrijdende formule bevat natuurlijke exfoliators, waaronder salicylzuur en 10% fruitzuren (AHA’s en BHA’s), om een gladder en stralender uiterlijk te bevorderen.Een verzachtende mix van toverhazelaar en tea tree olie werkt om de vette huid in balans te brengen. Met een eenvoudig te gebruiken pompdispenser, bevordert de toner een heldere en geklaarde teint.Vrij van parabenen, SLS en siliconen.Veganistisch en wreedheid-vrij.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie