Wahl Trimmer Kit Precision Eyebrow | 5037127025659

Creëer de illusie van gladde, strakke wenkbrauwen met de trimmerkit van Wahl. Het ingenieuze instrument is speciaal gemaakt om haartjes op delicate, gevoelige plaatsen te verwijderen, zodat u een nauwkeurig en verzorgd afgewerkt esthetisch resultaat kunt bereiken. Als u last hebt van overtollig haar op de bovenlip, kunt u met de zachte maar doeltreffende mesjes moeiteloos verdwaalde of wegvliegende haartjes wegsnijden, zodat u een gladde, soepele huid krijgt die van binnenuit lijkt te stralen. Als u geen tijd hebt voor epileren, harsen of laserverwijdering, dan kunt u met dit handige trimmerapparaatje aan de slag gaan. Met een ingenieuze wenkbrauwkam kunt u de wenkbrauwen trimmen en de puntjes op de i zetten, terwijl een functie waarmee u de opzetstukken onder de kraan kunt schoonmaken, het reinigen van uw trimmer snel en gemakkelijk maakt.

Prijs: 16.95   (klik hier voor meer informatie