Wahl Trimmer Kit Facial Hair Remover | 5037127025666

Bereik een pijnloze scheerbeurt met de Wahl Facial Hair Remover. Compleet met een elektronische haarverwijderaar, oplader, reinigingsborsteltje en beautytasje, heeft deze kit alles wat u maar nodig kunt hebben. Ontworpen voor het scheren van het gezicht, laat het gereedschap de huid zijdezacht achter. Dit verbetert elke stap van uw huidverzorgingsroutine, waardoor uw huid vochtinbrengende crèmes en serums gemakkelijker kan opnemen. Bovendien laat het een blanco canvas achter voor het aanbrengen van foundation, zodat u een naadloze dekking krijgt. Gewapend met een roterende scheerkop bereikt het elektrische scheerapparaat een gladde maar zachte scheerbeurt, waarbij de haartjes worden verwijderd zonder irritatie te veroorzaken. Dit scheerapparaat is ideaal voor de wangen, lippen en kin, en is ontworpen voor het gevoelige gezichtsgebied, en verwijdert zachte haartjes. Het compacte gereedschap is ergonomisch ontworpen en ligt prettig in de hand, zodat het moeiteloos te gebruiken is. Met één keer opladen kunt u tot 60 minuten scheren, zodat u ruimschoots de tijd hebt om moeilijke plekjes te bereiken. Dankzij zijn formaat is het scheerapparaat ook reisvriendelijk en super draagbaar.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie