Wahl Trimmer Kit Face and Body Hair | 5037127025673

Verwijder met gemak ongewenst haar van top tot teen, met de Gezichts- en Lichaamshaartrimmer van Wahl; een 3 in 1 elektronisch apparaat, ontworpen voor pijnloze ontharing van het lichaam. De ergonomisch ontworpen oplaadbare trimmer is uitgerust met drie opzetstukken voor verschillende gebieden, en kan snoerloos gebruikt worden zodra de batterij vol is, tot wel een uur lang, zodat u genoeg tijd hebt om uw hele lichaam van haar te ontdoen. Het roterende opzetstuk zorgt voor een zachte, gladde scheerbeurt om dunne haartjes en pluisjes te verwijderen, waardoor het de perfecte kop is voor gevoelige plekjes zoals de wangen, de lippen en de kin. Met behulp van het bijgeleverde wenkbrauwkammetje kunt u met het opzetstuk uw wenkbrauwen vorm geven en definiëren. Verzorg grotere oppervlakken zoals de bikinilijn, armen, benen en oksels met het trimmerhulpstuk, dat hand in hand gaat met de in vijf standen verstelbare kam om u te helpen de gewenste lengte te bereiken. Met het handige apparaat, dat comfortabel in uw hand past, kunt u vanuit uw eigen huis lichaamshaar vaarwel wuiven. Prijzige salonafspraken kunt u vergeten met dit multi-tasking ontharingshulpmiddel. De Kit bevat: Oplaadbare trimmer Wenkbrauwaanzet wenkbrauwkam met 2 standen In 5 standen verstelbare opzetkam Roterend scheerapparaat Opbergetui Beschermkap Messenolie Reinigingsborstel Oplader UK stekker Kenmerken: Werktijd: 60 minuten Drie jaar fabrieksgarantie

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie