Wahl Trimmer Kit Aqua Blade Multigroomer | 5037127025062

Bereik een moeiteloze scheerbeurt met de Wahl Aqua Blade Multigroomer. Het uniek ontworpen gereedschap zorgt voor een gladde scheerbeurt zonder irritatie te veroorzaken. Volledig waterdicht, kan het scheerapparaat onder de douche gebruikt worden en met gemak schoongemaakt worden. De kit is compleet met 16 verschillende geleidekammen en vier verwisselbare opzetkoppen, waardoor het scheerapparaat ideaal is voor zowel baard- als lichaamsverzorging. Ontworpen voor levenslang gebruik, zal het mesje nooit vervangen hoeven te worden, waardoor dit het enige scheermes is dat u ooit nodig zult hebben. Het scheerapparaat snijdt haartjes van 0,2 tot 25 mm en kan zelfs de kortste ongewenste haartjes verwijderen, zodat u zich kunt scheren zoals u dat wilt. Het scheermes is ergonomisch ontworpen en ligt lekker in de hand, gewapend met roestvrijstalen mesjes. Met één keer opladen kunt u 180 minuten snoerloos scheren, of als u haast hebt, kunt u met 5 minuten snelladen één scheerbeurt volbrengen. Bovendien wordt deze set geleverd met een reinigingsborstel, baardolie en snorrenkam, zodat u alles hebt wat u maar nodig kunt hebben. Alsof dat nog niet genoeg is, is het gereedschap ook voorzien van een reisslot, waardoor het super draagbaar is. Geschikt voor nat of droog gebruik – kies maar uit.

Prijs: 113.45   (klik hier voor meer informatie