Wahl Trimmer Kit 14 in1 Chromium Multi | 5037127021675

Verwijder ongewenst haar met gemak en zonder pijn met de Wahl 14-in-1 Chromium Multi Groomer voor mannen, uitgerust met vijf opzetstukken van professionele kwaliteit, elk ontworpen voor verschillende delen van het gezicht en lichaam. De elektronische, oplaadbare trimmer, die indrukwekkende prestaties levert, geeft u tot 60 minuten snoerloos ontharen. Van uw hoofd, baard, neus en bakkebaarden, tot uw borst, oksels en armen, het multi-tasking apparaat gaat door al het haar, lang of kort, dun of dik, voor een glad, zacht en gelijkmatig resultaat. Bevestigingsfuncties: Trimmerblad – gemaakt voor het definiëren van uw gezichtshaar. Precisie detailerhoofd – voor precieze ontwerpen en persoonlijk trimmen van de oren, neus en wenkbrauw. Dubbel scheerhoofd – voor het ultra dicht en irritatievrij scheren van hals, gezicht en lichaam. T-Blade – voor trimmen, modelleren en knippen van het haar. Draaikop – ideaal voor neus- en oorhaar. De Kit bevat: 14 in 1 Chromium Multi Groomer trimmer 8 opzetkammen 1 kam met 6 standen 5 koppen Stand buidel Oplader snorrenkam Messenolie Reinigingsborstel Oplader Instructieboekje Kenmerken: Werktijd: 60 minuten oplaadtijd – 12 uur batterij type – NiMH snijlengte – 0,5 – 16mm kam hulpstukken – 9 aantal koppen – 5 Niet afspoelbaar Drie jaar fabrieksgarantie

Prijs: 33.95   (klik hier voor meer informatie