Wahl Shaver Lifeproof Plus Lithium | 5037127024928

Bereik een snelle en gemakkelijke scheerbeurt met het Wahl Lifeproof scheerapparaat. Dit onverwoestbare scheerapparaat is gemaakt van schokbestendig materiaal en wordt geleverd met een duurzame foliebescherming om de beproevingen van het dagelijkse leven aan te kunnen. Gewapend met flex foils en een precisietrimmer beweegt het elektrische scheerapparaat met u mee voor een comfortabelere scheerbeurt, en verwijdert het snel zelfs de kortste haartjes. Ontworpen met een driesnijdend systeem, zorgen de tegengesteld bewegende messen voor optimale scheerprestaties. Het ergonomisch ontworpen scheerapparaat is gedetailleerd met rubberen handgrepen om het gemakkelijk en comfortabel vast te houden. Het scheerapparaat is waterdicht tot op een meter gedurende 30 minuten, en is geschikt voor zowel nat als droog scheren, en werkt perfect in water voor scheren onder de douche en gemakkelijk schoonmaken. Bovendien is het scheerapparaat voorzien van smart shave technologie, met een geavanceerde LED power meter die zowel de levensduur. van de batterij als het oplaadniveau aangeeft. Aangedreven door een geavanceerde lithiumbatterij, kunt u met een volle lading tot 90 minuten snoerloos scheren, zodat u tot een maand lang kunt scheren met één enkele lading. Als u haast hebt, levert de snelle 5 minuten durende snellaadfunctie genoeg energie voor één scheerbeurt. De kit wordt geleverd met een scheerapparaat, foliebeschermer, opbergtasje, reinigingsborsteltje, messenolie, oplader en instructieboekje – daarmee hebt u alles wat u nodig zou kunnen hebben. Kenmerken: Waterproof Oplaadbaar. Snoerloos scheren precisietrimmer Opbergtas Reinigingsborstel Messenolie folie beschermer Instructieboekje

Prijs: 96.45   (klik hier voor meer informatie