Wahl Clipper Kit Lithium Colour Pro | 5037127026199

Houd uw haar getemd en glad, met de Lithium Colour Pro tondeuse-set van Wahl. Perfect voor thuisverzorgingen, want door de precieze aard van de mesjes kunt u elke keer een strak en nauwkeurig esthetisch resultaat bereiken. U kunt het spits toelopende niveau van de messen aanpassen om langere, dikkere haarsoorten te knippen, zodat de elektrische tondeuse zeer veelzijdig en duurzaam is. Het scheerapparaat wordt geleverd met een keuze uit acht kleurige tondeusekoppen, zodat u gemakkelijk kunt kiezen welke instelling nodig is voor uw lokken en gezichtshaar. Perfect voor gebruik voor het hele gezin, want met het bijgeleverde reinigingsborsteltje is uw toestel snel en gemakkelijk schoon te maken. Dankzij de snoerloze functie hoeft u niet aan de muur gekluisterd te zijn, en met de snellaadfunctie is uw elektrische tondeuse binnen een indrukwekkende 15 minuten op volle snelheid, zodat u een handige knipbeurt van 12 minuten kunt beleven. De geavanceerde Lithium Ion technologie biedt een verbazingwekkende 120 minuten na 3 uur opladen, terwijl het ontbreken van batterijverlies terwijl het scheerapparaat opgeborgen is, de kans minimaliseert dat u ooit met een ongeladen apparaat komt te staan. Perfect voor als u van thuis uit creatief moet zijn met uw uiterlijk, want het scheermes moedigt u aan om te experimenteren met nieuwe texturen en stijlen. Kenmerken: Snoerloos Precisiegeslepen mesjes. Snelle oplaadfunctie Inhoud van de verpakking: Snoer/draadloze tondeuse 8 gekleurde opzetkammen (#1-8) (3-25mm) Links/rechts oor toelopende kammen Kapmuts Zacht opbergzakje Schaar Kapperskam Mesolie Reinigingsborstel

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie