Wahl Clipper Kit Cord/Cordless Black | 5037127025123

Bepaal uw stijl en behoud een verzorgde afwerking met Wahl Clipper Kit snoerloos/zwart. De oplaadbare tondeuse is ideaal om uw haar thuis te stylen, en biedt maximale wendbaarheid voor een geweldige prestatie, dankzij het snoerloze ontwerp. De tondeuse heeft messen van koolstofstaal, die met precisie geslepen zijn zodat ze langer scherp blijven. De messen zijn ook afspoelbaar en afneembaar om ze gemakkelijk en grondig te kunnen schoonmaken, zodat de tondeuse het hele jaar door goed blijft presteren. De kit wordt geleverd met 11 opzetkammen om stijlen van alle lengtes te trimmen, een kapperskam en een schaar om de perfecte stijl te creëren in het comfort van uw eigen huis. Ideaal voor als u niet naar de kapper kunt gaan. Wanneer de tondeuse volledig opgeladen is, heeft hij een looptijd van 60 minuten. Als de batterij bijna leeg is, kan de tondeuse aangesloten worden op het lichtnet, voor extra gebruiksgemak.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie