Vita Liberata Hemelse Elixer en Body Blur Set | 5060850670100

De Vita Liberata Heavenly Elixir en Body Blur Set is het ultieme cadeau voor de liefhebber van zelfbruining. De set bestaat uit een bruiningselixer en een lichaamsmake-up, samen met een tanning mitt om uw bruiningsduo naadloos aan te brengen.Inhoud set:Hemels Elixir Medium 200mlEen luxueuze, naar cacao geurende zelfbruiner die in de huid smelt en zorgt voor een natuurlijk ogende gebronsde teint. Verrijkt met voedende huidverzorgende ingrediënten, hydrateert het de huid terwijl u het aanbrengt om een naadloze en gladde afwerking te bevorderen.Body Blur Latte 100mlEen medium gebronsde lichaamsmake-up die onvolkomenheden vervaagt en de huid er onberispelijk en stralend laat uitzien. Het weerkaatst het licht voor een fotoklaar resultaat en kan op elk moment worden afgewassen.BruiningsmutsEen luxe tanning mitt gemaakt van ultra-zachte materialen om een gladde, streeploze en gelijkmatige applicatie van uw zelfbruinende producten te bevorderen. 

Prijs: 45.45   (klik hier voor meer informatie