VIRTUE Recovery Discovery Kit | 817023023622

Een herstelsysteem van haarverzorgingsmerk VIRTUE bestaande uit 3 stappen, ontwikkeld om beschadigd haar te redden. De set bevat: Recovery Shampoo (60ml) De vederlichte shampoo glijdt dromerig door uw haar en ontdoet uw lokken van vuil en aanslag. De formule is perfect om uw haar weer te doen glanzen en geeft het een zijdezachte glans. De shampoo is verrijkt met krachtige Alpha Keratine 60ku™ en helpt gespleten haarpunten en uitlopers tot een minimum te beperken, terwijl productophopingen worden opgelost. Baobabzaadolie en quinoa doordrenken uw lokken met vocht en sluiten het in voor een langdurige, voelbare zachtheid. Vitamine C, rijk aan antioxidanten, bevordert een verdedigingsbarrière tegen agressoren van buitenaf. Afgewerkt met de geur van fris Hout, Citrus, Kokos en Yuzu, is uw haar wassen met de Recovery shampoo de ideale manier om weer op te laden na een uitdagende dag. Recovery Conditioner (60ml) De ideale formule om beschadigde, droge lokken te voeden tot ze weer de oude zijn. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor uitgeputte lokken. Het richt zich op broze en gespleten haarpunten en zorgt voor een verhoogde zachtheid voor een zijdezacht resultaat. Alpha Keratin 60ku® is een uniek ingrediënt dat de natuurlijke proteïnen in menselijk haar weerspiegelt. Dit betekent dat de lokken versterkt worden, zodat ze er sterker uitzien en minder snel beschadigd zullen worden. Of uw haar nu te lijden heeft onder hitte, chemicaliën, kleur of algemene slijtage, de conditioner blaast uw look bij elk gebruik nieuw leven in. De conditioner heeft een zuivere geur en laat de lokken fris ruiken met een mengeling van citrus- en houtnoten. Restorative Treatment Mask (60ml) Transformeer het uiterlijk van droog haar met in slechts drie minuten, dankzij deze ultra-voedende behandeling. Het versterkende masker is geschikt voor alle haartypes en helpt schade als gevolg van chemische of thermische stress te compenseren. De formule herstelt actief haar dat wel wat verzorging kan gebruiken en zorgt voor een onmiddellijke infusie van glans en vocht. De versterkende behandeling bevat een Alpha Keratine 60ku® om de structuur van het haar van binnenuit te ondersteunen. De intens hydraterende en verzorgende formule vult het haar aan en herstelt de zijdezachtheid zonder het haar te verzwaren.

Prijs: 38.45   (klik hier voor meer informatie