VIRTUE Curl Conditioner 200ml | 817023024148

Behandel uw krullen met de verzorging die ze verdienen wanneer u de conditioner van VIRTUE gebruikt. De gewichtloze mix van voedende ingrediënten verzwaart uw lokken nooit, ontklit ze en maakt ze gladder zonder afbreuk te doen aan veerkracht en volume. De formule is ongelooflijk hydraterend en geeft een zijdezachte finish die bij uw natuurlijke krullenpatroon past. Het is verrijkt met Alpha Keratine 60ku®, dat samenwerkt met hydraterende bestanddelen en krullende polymeren om uw haar er zo authentiek mogelijk te laten uitzien. Het verstevigt het uiterlijk van uw lokken, ondersteunt de elasticiteit en helpt beschadigde nagelriemen er gezonder uit te zien. Bovendien profiteert u ook van bescherming tegen milieuschade, hitte en vochtigheid. De conditioner kan zelfs gebruikt worden op broze haartypes met strengen die gemakkelijk breken. Vrij van parabenen, ftalaten, siliconen, sulfaten, formaldehyde donoren, en synthetische kleurstoffen.

Prijs: 43.45   (klik hier voor meer informatie