Uriage Promo Baby 1st Cleansing Cream 500ml + Moisturizing Milk 200ml | 3661434005282

Voed en verzacht de tere babyhuid met de Baby 1st Cleansing Cream and Moisturizing Milk van Uriage. Het zachte duo bestaat uit een zeepvrije babywash en een hydraterende bodylotion. De set bevat: Uriage Soap Free Cleansing Cream for Face, Body and Scalp (500ml) Deze zeepvrije reinigingscrème, geschikt voor baby’s en peuters, verfrist het gezicht, het lichaam en de hoofdhuid op milde wijze om onzuiverheden te verwijderen en geeft langdurig comfort. De twee-in-één reinigende en voedende formule is ontworpen voor de tere en gevoelige huid. Zijn fysiologische pH-waarde helpt de hydrolipidenfilm te behouden en het huidevenwicht te respecteren om uitdroging tot een minimum te beperken. Aangenaam en subtiel geparfumeerd.Zeepvrij. Hypoallergeen. Niet comedogeen. Aanbevolen en gebruikt in kraamafdelingen. Moisturizing Milk (200ml) Kalmeer de tere huid met deze hydraterende lotion, verrijkt met thermaal water van Uriage. De lichte lotion wordt gemakkelijk geabsorbeerd en zorgt voor onmiddellijke hydratatie en voeding. Het mineraalwater bevat veel huidhelende eigenschappen die helpen om onzuiverheden te bestrijden en tegelijk de droge huid te bestrijden. Dit heldeningrediënt wordt gecombineerd met aloë vera, dat bekend staat om zijn helende en hydraterende eigenschappen om de gevoelige babyhuid te kalmeren. Hypoallergeen en niet-comedogeen.

Prijs: 17.45   (klik hier voor meer informatie