Urban Decay Exclusive Major Gems Bespoke Gift Set | 3605972389510

Verstopt in een metalen doosje zitten drie Urban Decay-klassiekers, waaronder een palet met zes oogschaduwen, een oogpotlood en een primer. De Major Gems-set met beperkte editie laat u experimenteren met eindeloze creativiteit, van subtiele looks voor overdag tot dramatisch opgemaakte ogen voor een avondfeestje. Gebruik de Eyeshadow Primer Potion om uw oogleden voor te bereiden op het aanbrengen van de prachtige oogschaduwtinten voor een levendiger en langdurig resultaat. Maak uw look vervolgens af met een dosis gedurfde definitie door uw ogen te omlijnen met de waterproof liner om ze te laten stralen! De set bevat: A Little Stoned Vibes Eyeshadow Palette (6 x 0.85g) Een kleurrijk oogschaduwpalet met zes dromerige tinten in matte en glitterafwerking. De oogschaduw is gemakkelijk te vervagen en op te bouwen, en geeft een rijk pigment dat de hele dag houdt en uw ogen doet schitteren. De tinten zijn: Attention, Eclipse, Energy, Optimist, Radiate en Seeker. 24/7 Glide-On Eye Pencil in ‘Zero’ (1.2g) Omlijn uw ogen vakkundig met dit romige, gepigmenteerde oogpotlood. Deze crèmige, watervaste eyeliner met jojobaolie, vitamine E en katoenzaadolie is super makkelijk aan te brengen, blijft lang zitten en vormt geen barstjes in de kleur. Ogen worden geaccentueerd en verfraaid met een professionele afwerking. Eyeshadow Primer Potion (10ml) Een felbegeerde oogschaduwprimer die de oogleden voorbereidt voor een glad, levendig en langhoudend resultaat. De originele, universele kleur mengt moeiteloos op alle huidskleuren en is na het opdrogen onopvallend aanwezig. Hij maakt gebruik van polymeertechnologie om onvolmaaktheden op het huidoppervlak ‘op te vullen’, en baant hiermee de weg voor onberispelijke, kreukvrije oogschaduwapplicatie. De primer in reisformaat zorgt voor 24 uur kreukvrije perfectie en heeft een gevlokte applicator voor nauwkeurigheid en controle. Hij is afgerond met een geslepen juweelachtige dop. De musthave voor in de handtas is ideaal voor make-upexperts die onderweg zijn.

Prijs: 34.45   (klik hier voor meer informatie