Umberto Giannini Miracle Worker 75ml | 5060472670144

Transformeer uw lokken met de Umberto Giannini Miracle Worker, een revitaliserende behandeling om uw haren een schitterende finish te geven. De formule is ideaal voor dof haar en geeft elke lok een schitterende glans. De Miracle Worker is geschikt voor gebruik op zowel fijne als grovere haartypes, en is een veelzijdig, multi-inzetbaar product. De behandeling helpt pluis onder controle te houden en maakt uw haar zijdezacht en gehydrateerd. Dankzij de toegevoegde arganolie sluit de formule het vocht in en helpt het de beschadigde zones er hersteld uit te laten zien. Ontworpen om uw haar ook tegen hitteschade te beschermen, zullen de lokken sterker lijken met een grotere soepelheid voor een meer doeltreffende styling. Voor fijn, pluizig haar is het belangrijk om kleine hoeveelheden te gebruiken om uw haar niet te verzwaren. Wie dikker haar heeft, kan het royaler aanbrengen en het serum zal uw lokken temmen voor een stralende, glanzende finish. Geschikt voor veganisten en diervriendelijk.

Prijs: 9.45   (klik hier voor meer informatie