Umberto Giannini Flowerology Colour Mask – Forget-Me-Not 195ml | 5060472671301

Geef uw haar een andere kleur met Umberto Giannini’s Flowerology Colour Mask in ‘Forget-Me-Not’, een koele blauwe tint die het best tot zijn recht komt op licht tot halfblond haar. De geavanceerde en zorgvuldig geteste haarverf heeft een formule van 97% natuurlijke oorsprong die vriendelijk en zacht is voor alle haartypes, en geeft een tijdelijke kleur die na twee tot tien wasbeurten vervaagt. De diep verzorgende eigenschappen zorgen voor een ultieme kleurlevendigheid zonder de gezondheid van het haar aan te tasten. De tijdelijke haarverf, verrijkt met kokosnootolie en kamillebloemolie, biedt voedende hydratatie om het haar glad, glanzend en glanzend te maken. Ideaal voor lichtblond tot halfblond haar. Vrij van parabenen, sulfaten, siliconen en gluten. Geschikt voor veganisten. Diervriendelijk. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.

Prijs: 10.95   (klik hier voor meer informatie