Trilogy Vitamin C Cleansing Powder 30g | 9421017767501

Verhelder en egaliseer uw teint met het Trilogy Vitamin C Cleansing Powder, een exfoliant die speciaal is ontwikkeld om dode huidlagen zachtjes weg te vegen. Het poeder wordt geactiveerd door water en verandert in een melkachtig schuim dat over de huid glijdt en gemakkelijk wordt afgespoeld. De verkwikkende formule bevat vitamine C, sinaasappel en mandarijn om uw gezicht op te peppen, te laten stralen en te laten glanzen. Het exfoliërende poeder zit boordevol antioxidanten en beschermt uw huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het toegevoegde rijstzetmeel zorgt voor een matte finish en houdt glans onder controle voor een volledig natuurlijke look. Ongeacht uw huidtype ervaart u een glad, zacht oppervlak dat er helderder en stralender uitziet. Daarom is het poeder bijzonder effectief voor iedereen die lijdt aan een doffe of ongelijkmatige teint. Geschikt voor alle huidtypes.

Prijs: 22.45   (klik hier voor meer informatie