TRESemmé Pro Collection Keratin Smooth Conditioner 400ml | 8710447224366

TRESemmé Keratin Smooth haarconditioner helpt om pluizig haar onder controle te houden zonder het haar dof te laten lijken. Het Keratin Smooth System van TRESemme helpt u om zijdezacht haar te krijgen dat nog vol natuurlijke beweging zit. Geformuleerd met keratine en marula-olie; u kunt tot 72 uur lang genieten van kroesbeheersing met de Keratin Smooth haarconditioner. Diepe conditioner- ontklit knopen, geeft glans, maakt het haar zacht en temt de kroesharen. Geniet van een gladde look en een gevoel dat met u meebeweegt met onze keratineconditioner. Vervolg met TRESemmé Keratin Smooth Deep Smoothing Mask om elke lok glad te maken en pluizig haar onder controle te houden.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie