TRESemmé Pro Collection Biotin and Repair Shampoo 400ml | 8710447224175

Droog, beschadigd haar? Onze Biotin+ Repair 7 lijn, geformuleerd met biotine & pro-bond complex bevat een gepatenteerde mix van moleculen die in de haarvezel doordringen om gebroken bindingen, veroorzaakt door haarbeschadiging, te herstellen. De formule versterkt de proteïnestructuur van elke haarstreng en herstelt zichtbaar 7 soorten schade in slechts één gebruik: of je je haar nu föhnt, bleekt, borstelt, steilt, kleurt, vlecht en/of krult! Onze Biotin+ Repair 7 versterkt elke haarlok, van binnen en van buiten; het beschermt uw haar, zodat u kunt blijven stylen, zonder u zorgen te maken over beschadiging. Begin uw routine met een milde reiniging van uw haar met Biotin+ Repair 7 shampoo om uw haar zichtbaar te herstellen in slechts één gebruik. Breng een ruime hoeveelheid shampoo aan op nat haar, masseer de hoofdhuid en de wortels zachtjes met uw vingertoppen tot een schuim ontstaat en spoel het daarna grondig uit. Vervolg met Biotin+ repair 7 geconditioneerd om de resultaten te maximaliseren voor gezond uitziend, gehydrateerd haar. En als u een extra beschermingsboost zoekt, gebruik dan onze Biotin+ Repair 7 primer beschermingsspray om het haar gemakkelijker te stylen, met extra hittebescherming en extra glans. Als u denkt dat TRESemmé Biotin+ Repair 7 Shampoo uw haar zichtbaar herstelt, moet u dat niet verzwijgen. Laat een beoordeling achter en deel uw tips. Biotin+ Repair 7 maakt deel uit van TRESemmé Pro Collection. Onze Pro Collection serie geeft u een fantastische haarbasis, ongeacht uw stijl, met ons Pro Technology systeem. U hebt elke dag professionele prestaties in handen.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie