TRESemmé Pro Collection Biotin and Repair Conditioner 400ml | 8710447224205

Droog, beschadigd haar? Onze Biotin+ Repair 7 lijn, geformuleerd met biotine & pro-bond complex bevat een gepatenteerde mix van moleculen die in de haarvezel doordringen om gebroken bindingen, veroorzaakt door haarbeschadiging, te herstellen. De formule versterkt de proteïnestructuur van elke haarstreng om 7 soorten stylingbeschadiging zichtbaar te herstellen in slechts één gebruik: of u uw haar nu föhnt, bleekt, borstelt, steilt, kleurt, vlecht en/of krult! Onze Biotin+ Repair 7 versterkt elke haarlok, van binnen en van buiten; het beschermt uw haar, zodat u kunt blijven stylen, zonder u zorgen te maken over beschadiging. Gebruik de Biotin+ Repair 7 conditioner nadat u uw haar voorzichtig heeft gereinigd met de Biotin+ Repair 7 shampoo om uw haar te ontwarren en te versterken tegen breken. Knijp een royale hoeveelheid conditioner in uw handpalm en verdeel gelijkmatig. Aanbrengen op vochtig haar, eerst op de lengten en punten. Laat 2-3 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. En als u een extra beschermingsboost zoekt, gebruik dan onze Biotin+ Repair 7 primer beschermingsspray om het haar gemakkelijker te stylen, met extra hittebescherming en extra glans. Als u denkt dat TRESemmé Biotin+ Repair 7 Conditioner uw haar herstelt, moet u dat niet verzwijgen. Laat een beoordeling achter en deel uw tips. Biotin+ Repair 7 maakt deel uit van TRESemmé Pro Collection. Onze Pro Collection serie geeft u een fantastische haarbasis, ongeacht uw stijl, met ons Pro Technology systeem. U hebt elke dag professionele prestaties in handen.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie