TONYMOLY Timeless Ferment Snail Eye Mask 10g | 8806358512057

Samengesteld uit speciaal behandeld slakkenslijm, de Timeless Ferment Snail Eye Mask van TONYMOLY kan de klok terugdraaien Het merk komt uit Zuid-Korea, een regio die wereldwijd geprezen wordt om zijn revolutionaire huidverzorging, en staat bekend om zijn innovatieve technologie en hoogwaardige ingrediënten. Een speciaal goudfermentatieproces zuivert het slakkenslijm en haalt er de anti-verouderende eigenschappen uit. Het ingrediënt stimuleert de collageenproductie en verhoogt het elastinegehalte, terwijl het de huid ook beschermt tegen agressieve invloeden van buitenaf. Dit beschermt en herstelt de follikel, waardoor de huid voller wordt en een jonger uitziende teint krijgt. Het masker is samengesteld met aloë vera-extract, houdt het vocht vast en herstelt de huid, waardoor die er beter uitziet en een betere textuur krijgt. Het masker is speciaal gevormd voor de gevoelige zone onder de ogen en maakt ook gebruik van Centella Asiatica Extract om de huid te beschermen en te kalmeren, wallen te verminderen en roodheid tegen te gaan.

Prijs: 3.95   (klik hier voor meer informatie