TONYMOLY Timeless Ferment Snail Eye Cream 30ml | 8806358510664

Vult de doffe, vermoeide huid weer aan met de TONYMOLY Timeless Ferment Snail Eye Cream. De oogcrème, die deel uitmaakt van de Timeless Ferment Snail Collection, is verrijkt met 80% Gold Fermented Snail Extract. Een innovatief filtratie- en fermentatieproces van zes maanden zorgt ervoor dat het met goud verrijkte slakkenslijm, verrijkt met groene thee, een optimale efficiëntie bereikt om uw huid te voeden en te verzorgen. Een zeer geconcentreerde dosis allantoïne dringt een intense hydratatie op de huid, terwijl het krachtige glycolzuur donkere kringen en verkleuringen vermindert en de illusie wekt van een vollere en strakkere huid. Afgewerkt met elastine en collageen, werkt de oogcrème om uw huid er steviger en levendiger uit te laten zien. De crème wordt geleverd met gratis 20ml Timeless Ferment Snail Toner & Emulsion.

Prijs: 67.95   (klik hier voor meer informatie