TONYMOLY Master Lab Sheet Mask Vitamin C 19g | 8806358558666

TONYMOLY, een schoonheidsmerk uit Zuid-Korea, een land dat wereldwijd bekendstaat om zijn revolutionaire huidverzorging, presenteert het Master Lab Sheet Mask, een reeks ultradunne maskers op maat die gericht zijn op specifieke huidaandoeningen. In tegenstelling tot gebruikelijke sheet masks die meestal van katoen zijn gemaakt, maakt de Master Lab-collectie gebruik van natuurlijke cellulose met Nude Seal-technologie die als het ware een tweede huid creëert die zich aanpast aan de natuurlijke rondingen van het gezicht en zorgt voor een effectieve en consistente afgifte van actieve ingrediënten. De Vitamin C editie bestrijdt op doeltreffende wijze schadelijke invloeden van buitenaf en stimuleert het collageen, terwijl het de beschadigde huid helpt te herstellen.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie