TONYMOLY Master Lab Sheet Mask Snail Mucin 19g | 8806358558604

TONYMOLY, een schoonheidsmerk uit Zuid-Korea, een land dat wereldwijd bekendstaat om zijn revolutionaire huidverzorging, presenteert het Master Lab Sheet Mask, een reeks ultradunne maskers op maat die gericht zijn op specifieke huidaandoeningen. In tegenstelling tot gebruikelijke sheet masks die meestal van katoen zijn gemaakt, maakt de Master Lab-collectie gebruik van natuurlijke cellulose met Nude Seal-technologie die als het ware een tweede huid creëert die zich aanpast aan de natuurlijke rondingen van het gezicht en zorgt voor een effectieve en consistente afgifte van actieve ingrediënten. De Snail Mucin editie regenereert de gestreste huid en vervaagt de zichtbaarheid van acne-littekens, hyperpigmentatie en vergrote poriën, dankzij de voedende samenstelling met allantoïne.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie