TONYMOLY Master Lab Sheet Mask EGF 19g | 8806358569747

TONYMOLY, een schoonheidsmerk uit Zuid-Korea, een land dat wereldwijd bekendstaat om zijn revolutionaire huidverzorging, presenteert het Master Lab Sheet Mask, een reeks ultradunne maskers op maat die gericht zijn op specifieke huidaandoeningen. In tegenstelling tot gebruikelijke sheet masks die meestal van katoen zijn gemaakt, maakt de Master Lab-collectie gebruik van natuurlijke cellulose met Nude Seal-technologie die als het ware een tweede huid creëert die zich aanpast aan de natuurlijke rondingen van het gezicht en zorgt voor een effectieve en consistente afgifte van actieve ingrediënten. De EGF editie regenereert de beschadigde huid, versnelt het wondherstel en stimuleert een snelle huidgroei en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie