Tom Ford Exfoliating Energy Scrub 100ml | 0888066050715

De oogverzorging van Tom Ford, een fundamenteel onderdeel van uw huidverzorgingsroutine, is een lichte, herstellende redder die vermoeidheidsverschijnselen tot een minimum moet beperken. Het middel heeft herstellende eigenschappen en is speciaal ontwikkeld om de tere oogcontour te hydrateren en te vitaliseren. De effectieve formule, verrijkt met kalmerende ingrediënten, helpt fijne lijntjes en rimpels te vervagen voor een gladde, jeugdig ogende finish. De zilverkleurige applicator zorgt voor maximale precisie en creëert een verkoelende sensatie op uw huid om de gebieden met zichtbare wallen aan te pakken. De anti-ageing oogverzorging trekt snel in zonder plakkerig aan te voelen en heeft als doel de teint fris en gerevitaliseerd achter te laten.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie