Tom Ford Conditioning Beard Oil Neroli Portofino 30ml | 888066041737

Verfijn uw wenkbrauwen met de grootste precisie met het ultrafijne potlood van Tom Ford, een professioneel ontworpen make-up hulpmiddel waarmee u benijdenswaardige bogen kunt creëren. Dankzij de punt van 15 mm is het aanbrengen van details een fluitje van een cent, vooral dankzij de rijk gepigmenteerde formule die een indrukwekkend resultaat oplevert. Met zijn matte afwerking geeft het wenkbrauwpotlood een natuurlijk effect dat zeer goed te mengen en op te bouwen is, zodat u elke esthetiek kunt bereiken die uw hartje begeert. Met dunne, haarachtige streken die eruit zien als het resultaat van microblading, is het potlood een onmisbare toevoeging aan uw arsenaal voor het onderhoud van uw wenkbrauwen. Het handige intrekbare ontwerp maakt het ideaal voor gebruik onderweg.

Prijs: 44.95   (klik hier voor meer informatie