Tom Ford Anti-Fatigue Eye Treatment 15ml | 888066025997

Laad uw glans op met het Tom Ford Serum Concentrate. Deze krachtige formule, verzadigd met een mix van innoverende ingrediënten, transformeert de huid van droog en dof tot stralend en gerevitaliseerd. Het serum, verrijkt met glycolzuur en melkzuur, verwijdert dode huidcellen en zuivert het huidoppervlak, zodat de teint en de textuur van de huid gelijkmatiger worden. Bovendien werkt een krachtig mengsel van peptiden in harmonie samen om de natuurlijke regeneratieprocessen van de huid te ondersteunen. Hiertoe behoort ook de kostbare vochtafdichting, die het vocht insluit om een langer aanhoudende hydratatie te garanderen. Dit innovatieve mengsel hydrateert het huidoppervlak en vervaagt fijne lijntjes en rimpels, voor een jonger en gezonder aanvoelende teint. Alsof dat nog niet genoeg is, is de formule verrijkt met witte porseleincacao, een heilig huidverzorgend ingrediënt dat werkt om de huid te helen en te hydrateren. Het gyokuro-extract helpt de teint op te helderen, bestrijdt hyperpigmentatie en geeft de huid nieuwe energie.

Prijs: 59.45   (klik hier voor meer informatie