TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Nourish Shampoo and Conditioner – Pack of 2 | 615908938678

Als uw haar slechter aanvoelt voor de slijtage, laat TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Nourish Shampoo and Conditioner het weer tot leven brengen. Speciaal geformuleerd om schade en droogte te behandelen, is het shampoo en conditioner duo een diep voedende verwennerij voor de glansloze lokken. De set bevat: TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Nourishing Shampoo (300ml) De Tigi Catwalk Oatwalk Oatmeal and Honey Shampoo (300 ml) is speciaal samengesteld om aan de behoeften van droog en beschadigd haar te voldoen en zal uw haar zachtjes reinigen, terwijl het intensieve voeding en vocht geeft om uw haar zacht en soepel te houden. Verrijkt met acaciahoning, tarweproteïne en vitamine E, versterkt en vult het uw haar aan, waardoor het een aanraakbare zachte textuur en een glanzende glans krijgt. Ondertussen blijft de prachtige geur hangen in uw lokken, waardoor ze onweerstaanbaar ruiken. TIGI Catwalk Oatmeal & Honey Nourishing Conditioner (250ml) De Tigi Catwalk Oatwalk Oatmeal and Honey Conditioner (750 ml) is speciaal samengesteld om aan de behoeften van droog en beschadigd haar te voldoen en zal uw haar ontklitten, terwijl het intensieve voeding en vocht geeft om uw haar zacht en soepel te houden. Verrijkt met acaciahoning, tarweproteïne en vitamine E, versterkt en vult het uw haar aan, waardoor het een aanraakbare zachte textuur en een glanzende glans krijgt. Ondertussen blijft de prachtige geur hangen in uw lokken, waardoor ze onweerstaanbaar ruiken.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie