TIGI Catwalk Fashionista Violet Purple Shampoo and Conditioner Duo | 615908938692

Verlicht blond en ongepigmenteerd haar met de TIGI Catwalk Fashionista Violet Purple Shampoo and Conditioner Duo. De shampoo bevat geen sulfaten en reinigt op milde wijze overtollige olie en onzuiverheden van uw lokken, terwijl de koperkleurige en gele tinten die blond haar dof en glansloos kunnen maken, worden tegengegaan. De conditioner verzacht, voedt en ontklit uw lokken en zorgt ervoor dat het haar zijdezacht is, zodat u het gemakkelijker kunt stylen en borstelen. Beide formules zijn verrijkt met violet, parelextract en rijstmelk, en helpen de teint van uw haar te verhelderen en te herstellen, zodat u langer dat net-gebleekte gevoel kunt behouden. De set bevat: Fashionista Violet Shampoo (300ml) Fashionista Violet Conditioner (250ml)

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie