TIGI Bed Head Travel Size Urban Antidotes Recovery Moisture Shampoo 75ml | 615908427103

Zeg maar dag tegen droogte met de TIGI Bed Head Travel Size Urban Antidotes Recovery Moisture Shampoo, geformuleerd om langdurige hydratatie te geven aan lokken die gestrest aanvoelen. Het haar zal zachter en gladder aanvoelen dan voorheen, dankzij de glycerine, een ingrediënt dat vocht vasthoudt en kroes helpt te bedwingen, voor een verzorgd eindresultaat. Siliconen laten uw manen glanzen en geven ze een gezonde en vitale uitstraling, terwijl dimenthiconol helpt om milieuschade af te weren, zodat uw haar de ruimte krijgt om zich op natuurlijke wijze te herstellen. De shampoo schuimt tot een weelderig schuim met een leuke Juicy Fruit Fizz geur, waardoor uw lokken heerlijk geparfumeerd blijven, zelfs na het spoelen. De shampoo zit in een handige reisflacon en is ideaal voor onderweg, of u nu op vakantie gaat of naar de sportschool gaat.

Prijs: 4.95   (klik hier voor meer informatie