TIGI Bed Head Travel Size Urban Antidotes Recovery Moisture Conditioner 75ml | 615908427127

Geef een stoot vocht aan dorstig haar met de TIGI Bed Head Travel Size Urban Antidotes Recovery Moisture Conditioner, ontworpen om standen weer in hun oude glorie te herstellen. De voedende conditioner maakt gebruik van siliconen om het haar een zachtere textuur te geven en droogheid te verbannen, en helpt kroeshaar te kalmeren voor een gladdere, zijdezachtere afwerking. Dankzij de glycerine wordt de hydratatie opgesloten voor een langdurige zachtheid, terwijl de amodimenthicone de nagelriemen verzegelt om beschadigingen en gespleten haarpunten zichtbaarder te maken. Gemengd met dipropyleenglycol, zullen uw manen er na gebruik stralender en geconditioneerd uitzien. U wordt ook getrakteerd op een beschermend schild, zodat u in de toekomst minder risico loopt op milieuschade. De conditioner is verrijkt met een Juicy Fruit Fizz geur, die uw haarverzorgingsroutine een oppeppend tintje geeft.

Prijs: 4.95   (klik hier voor meer informatie