TIGI Bed Head Travel Size Totally Beachin Summer UV Protection Conditioner 75ml | 615908425505

De perfecte metgezel voor de zomer, de TIGI Bed Head Travel Size Totally Beachin Summer UV Protection Conditioner helpt om uw manen in topconditie te houden gedurende de heetste seizoenen. Uw lokken worden beschermd tegen uv-stralen, waardoor de kleur beter blijft zitten en er levendiger uitziet. De conditioner is samengesteld met een Detangle and Protect Complex dat ervoor zorgt dat uw lokken handelbaar blijven en vrij van knopen, terwijl Glycerine het vocht vasthoudt voor een pluisvrije afwerking die zelfs in een vochtige omgeving goed blijft zitten. De Surface Repair Technology zorgt ervoor dat uw haar er zachter uitziet en aanvoelt, met een gezonder uiterlijk dat gevoed wordt door de rijke proteïne en antioxidantrijke structuur van vitamine E. Aloë vera doet mee om te kalmeren en te verzachten, en helpt de hitte van de dag af te koelen. Afgewerkt met een Beach Breeze geur, zult u kunnen genieten van een stukje zonneschijn, waar u ook bent. Geschikt voor alle haren, ook gekleurd.

Prijs: 4.95   (klik hier voor meer informatie