TIGI Bed Head Travel Size Masterpiece Shiny Hairspray for Strong Hold 79ml | 615908425840

Bereik maximale fixatie met veel glans met de TIGI Bed Head Travel Size Masterpiece Shiny Hairspray for Strong Hold. De haarspray is ideaal voor avontuurlijke looks voor grote evenementen, houdt uw lokken in toom en temt weerbarstige lokken voor een verzorgde afwerking. Dankzij trimethicone krijgt uw haar een extra glanzende glans, waardoor uw manen er stralender uitzien dan ooit, terwijl polymeren het haar van alle lengten en texturen stevig op zijn plaats houden. Afgewerkt met een fruitige Tropical Berry geur voor een leuke, opbeurende twist. De haarlak wordt geleverd in een compact reisformaat, waardoor het de perfecte metgezel is voor op vakantie of op een festival, en ook geschikt om in uw handtas te bewaren.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie