TIGI Bed Head Travel Size Manipulator Hair Styling Texture Paste 30g | 615908427363

Uw creativiteit kent geen grenzen als het gaat om het gebruik van de TIGI Bed Head Travel Size Manipulator Hair Styling Texture Paste, een product dat belooft u een handje te helpen met definitie, dikte en textuur. Dankzij de stevige fixatie worden weerbarstige lokken op hun plaats gehouden, terwijl de pasta uw strakke look beschermt tegen pluizen, zelfs in een vochtige omgeving. Bouw uw stijl moeiteloos op door geleidelijk meer pasta door uw lokken te werken, hoewel zelfs een kleine hoeveelheid al iets extra’s kan geven. Het is ideaal voor kort en halflang haar, en geeft u de kracht om uw lokken glad te strijken of een warriger effect te creëren. De stylingpasta is vermengd met ozokeriet, dat textuur creëert door tussen de haarvezels te gaan zitten voor meer controle. Het haar zal er dikker uitzien, terwijl propyleenglycol het vocht vasthoudt om uitdroging tegen te gaan, zodat het zacht aanvoelt. Polymeren zorgen voor een flexibele fixatie, zodat u naar hartelust kunt werken en bewerken en uw stijl er natuurlijk en toch verzorgd blijft uitzien. De pasta is afgewerkt met een verfrissende Pina Colada Craze geur om het geheel af te maken.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie