TIGI Bed Head Mini Hard Head Hairspray for Long Lasting Strong Hold 100ml | 615908425918

Haar is belangrijk als het gaat om het uitdrukken van onze persona’s en individualiteit, dus geef uw stijl de kracht om zo lang als u doet met de TIGI Bed Head Mini Hard Head Hairspray for Long Lasting Strong Hold. De extra sterke hold-formule is doordrenkt met Hard Core Fixative en Plasticizer, waardoor de spray direct droogt, waardoor het risico dat het haar een plakkerige, vette textuur krijgt, wordt voorkomen. De zachte, voedende formule vult het haar aan en laat in uw zorgvuldig gestileerde lokken een stralende glans achter. Afgewerkt met een Citrus Berry geur en een miniatuur reisformaat, is de haarlak de ideale accessoire om in uw tas te knallen en mee te nemen.

Prijs: 5.95   (klik hier voor meer informatie