TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo and Conditioner Duo for Blonde Hair | 615908938739

Geef uw blonde haar een boost met het TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo en Conditioner Duo for Blonde Hair, een duo van verhelderende en revitaliserende formules voor natuurlijk en gekleurd haar. De shampoo en conditioner werken samen om de hydratatie te herstellen, de individuele haren te versterken en levendige lokken te creëren. De set bevat: Dumb Blonde Repair Shampoo (400ml) Houd uw blonde haar stralend met een deskundige reinigingsformulie voor blondjes die van het leven genieten. De kleurvriendelijke shampoo maakt gebruik van Fibre Actives om de haarvezel te penetreren en beschadigde proteïnen binnenin te herstellen, wat leidt tot een sterkere en gezondere structuur die wordt versterkt tegen toekomstige schade. Een voedende mix van keratine en melkproteïnen werkt om de haarschubben glad te maken, kroes te verminderen en de handelbaarheid te verbeteren, wat tot zachtere, glanzende en levendigere lokken leidt. Dumb Blonde Reconstructor (200ml) Herstel de glans van blond haar met een voedende conditioner voor gekleurd haar. Dankzij de Protein Booster Technology™ helpt de formule chemisch beschadigde lokken van de wortel tot de puntjes te herstellen, terwijl de haarvezels worden versterkt om toekomstige haarbreuk of uitdroging te voorkomen. De crèmige conditioner maakt kroeshaar en verdwaalde haartjes gladder om de handelbaarheid en zachtheid te verbeteren. Of het nu als dagelijkse behandeling of als leave-inmasker wordt gebruikt, het haar wordt sterk, zijdezacht en glanzend. Voor natuurlijk en chemisch gekleurd blond haar.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie