TIGI Bed Head Colour Goddess Shampoo and Conditioner Duo for Coloured Hair | 615908938715

Geef uw gekleurde haar een extra dosis levendigheid met het TIGI Bed Head Colour Goddess Shampoo en Conditioner Duo for Coloured Hair. Het duo, met een shampoo en een conditioner, maakt uw lokken schoon en fris, en zorgt ervoor dat ze gevoed en beter handelbaar zijn. Beide producten hebben een met olie doordrenkte formule, waardoor uw lokken zijdezachter worden en boordevol voeding. De set bevat: Colour Goddess Oil Infused Shampoo (400ml) De shampoo is verrijkt met antioxidantrijke vitamine E om te helpen beschermen tegen schadelijke vrije radicalen, en maakt de haarvezels gladder en sterker om kroes en haarbreuk te verminderen. Zoete amandelolie herstelt het vochtgehalte voor langdurige hydratatie, terwijl kokosolie een groot aantal vetzuren bevat die in elk haartje doordringen en het zacht en handelbaar maken. Het haar wordt sterk, soepel en heeft een glanzende kleur. Colour Goddess Oil Infused Conditioner (200ml) De conditioner is verrijkt met sheaboter en zoete-amandelolie voor intens gehydrateerde, zachte lokken, en levert voedingsstoffen en lipiden aan de haarvezels zonder ze te verzwaren. Het hoofdingrediënt keratine vormt een versterkende mantel over de lokken, voor een gezond, kroesvrij en glanzend resultaat. Geschikt voor gekleurd haar.

Prijs: 11.45   (klik hier voor meer informatie