TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Shampoo and Conditioner for Coloured Hair 2 x 750ml | 615908942200

Geet uw haarkleur een boost met de TIGI Bed Head Colour Goddess Oil Infused Shampoo and Conditioner, een haarverzorgingsduo om de levendigheid en glans te verhogen. De voedende formules geven gekleurde lokken hydratatie, kracht en glans. De set bevat: Colour Goddess Oil Infused Shampoo (750ml) Geef uw kleur een extra boost met een reiniger die gekleurd haar levendiger maakt. De shampoo is verrijkt met antioxidantrijke vitamine E om te helpen beschermen tegen schadelijke vrije radicalen, en maakt de haarvezels gladder en sterker om kroes en haarbreuk te verminderen. Zoete amandelolie herstelt het vochtgehalte voor langdurige hydratatie, terwijl kokosolie een groot aantal vetzuren bevat die in elk haartje doordringen en het zacht en handelbaar maken. Het haar wordt sterk, soepel en heeft een glanzende kleur. Colour Goddess Oil Infused Conditioner (750ml) Geef uw lokken glans en levendigheid met een diep voedende behandeling voor gekleurd haar. De conditioner is verrijkt met sheaboter en zoete amandelolie voor een intense hydratatie en zachtheid van de lokken, en helpt voedingsstoffen en lipiden aan de haarvezels te geven zonder ze te verzwaren. Het hoofdingrediënt keratine vormt een versterkende mantel over de lokken, voor een gezond, kroesvrij en glanzend resultaat. Geschikt voor gekleurd haar.

Prijs: 17.45   (klik hier voor meer informatie